Prognoza Meteo

Cabana Piatra Rancii

Cabana Piatra Rancii

Cabana Piatra Rancii

Cabana Piatra Rancii este situata la 1760 m, accesul facandu-se direct din drumul principal DN67c- Transalpina. Cabana Piatra Rancii inaugurata in Decembrie 2013 se afla la 10 minute de noua Partie de Ski Ranca1 dotata cu telescaun de 4 locuri.

Cabana Piatra Rancii este locul ideal pentru turistii, care prefera liniste si relaxare, avand o panorama superba asupra Muntiilor Parang si a Varfului Papusa, precum si a intregii statiuni. Mentionez ca, peisajele surprinse in poze sunt facute din interiorul cabanei.

Va oferim cazare in 2 apartamente cu pat matrimonial 160×2 / 140×2 (ap nr 1), 160×2 / 90×2 (ap nr2) si 4 camere cu pat matrimonial toate fiind dotate cu tv LCD si bai proprii. Mentionez ca, cele doua camere de la mansarda au baie comuna, fara cabina de dus, dar sunt foarte intime si cochete cu ferestre velux si invitam turisti carora le plac constelatiile in noptiile cu cer senin sa se cazeze in aceste camere.

Livingul este spatios si este dotat cu tv LCD, sistem audio, grup sanitar si un semineu unde turisti se pot relaxa la un rummy, table sau carti. Bucataria este super utilata, iar turistii au posibilitatea sa isi pregateasca tot ce isi doresc. Sala de mese este foarte spatioasa, dotata cu un Tv LCD si sistem de muzica.

Cabana Piatra Rancii dispune in partea exterioara de o zona de agrement, unde aveti la dispozitie doua gratare (unul mobil si unul din caramida), o soba cu plita, ceaun cu trepied si apa curenta. Langa locul amenajat se afla o camera, unde se poate servi masa si asculta muzica in boxe cu amplificare audio fara a deranja ceilalti turisti din cabana. Incaperea este dotata cu grup sanitar, Tv Lcd, iar piesa de rezistenta a camerei este semineul, care asigura ambianta.

Cabana Piatra Rancii are incalzire centrala, apa calda permanent, iar in situatii de urgenta este dotata cu generator. Locatia are posibilitatea de stocare a echipamentelor destinate sporturilor de iarna si are parcare proprie de 5 locuri. Langa cabana la 100 m se afla un magazin de unde va puteti procura tot ce este necesar si la 200 m un restaurant.

Rezervarea se face telefonic, iar confirmarea pe baza unui avans printr-un depozit bancar.

Confortul dvs. este principalul nostru obiectiv.

Va multumim!

Va asteptam cu drag!

Facilitatile unitatii de cazare:

  • Apa calda, bucatarie complet utilata, cablu, sistem audio.

Facilitatile oferite de camerele unitatii:

  • TV LCD, baie, mobilier nou.

Preturi, perioada 28.12.2013- 18.02.2014:

  • Camera tip apartament - 120 RON;
  • Camera la mansarda - 90 RON.

Fotografii:

Mod Contact >

Alege modul de contact dorit:

  • Formular Rezervare – Completand formularul propietarul va primii un mail cu detaliile rezervarii.
  • Date Contact – Datele de contact ale propietarului, numere de telefon sau adresa email.

Formular Rezervare

Formular de rezervare indisponibil

Atentie!  Mesajul dvs. ajunge direct in casuta de email a proprietarului, acesta va raspunde solicitarii, nu eRanca.com.

Date Contact

Datele de contact ale propietarului, ne puteti sustine mentionand ca ati gasit oferta de cazare pe eRanca.com.

Date contact:

  • Rusu Iulian, 0747 529698

Comments are closed.