Prognoza Meteo

Fotografii cu peisaje de la Ranca

Am mai facut o selectie de fotografii cu peisaje de la Ranca. Aceasta galerie contine imagini de pe drumul de la Novaci spre Ranca dar si peisaje din imprejurimi si de pe Varful Papusa.

6 comments to Fotografii cu peisaje de la Ranca

  • sunt singurul căruia i se pare trist peisajul pe timp de vară?

    • admin

      Mie-mi place si vara dar iarna are un bonus. In timpul iernii nu se vad santierele care inca sunt multe la Ranca, le ascunde zapada. Poate nu am reusit eu sa surprind peisajele asa cum trebuie, merita vazute pe viu.

      Sunt cateva poze facute iarna, de pe partii, aici Partii Ranca .

      • da… am făcut şi eu câteva fotografii interesante anul ăsta la Rânca. dacă ai chef, caută-le la mine pe blog. sunt în format panoramic. nu-s cine ştie ce, dar surprind imagini interesante.

        rugăminte: poţi să instalezi pluginul “subscribe to comments”, te rog? tare mult m-ar ajuta să primesc notificare via email când cineva comentează după mine :)

        • Am cautat pozele dar nu le-am gasit, am vazut totusi niste panorame de la Rasnov care mi-au placut ;).

          Am instalat pluginul, ar trebui sa primesti notificare :d .

  • Gigi67

    Am fost in aceasta vara la Ranca. Desi zona este frumoasa, in statiune totul este un imens santier; pietris , praf, zgomot.Nu mi-a placut deloc ceea ce se doreste a se face acolo. Persoanele care fac poze, puneti si niste poze de aproape, din interiorul statiunii. Sa se vada si aceste aspecte. Nici macar o zi nu am putut sa ma plimb prin Ranca fara sa ma umplu de praf. Probabil ca iarna o fi mai bine, dar vara….

    • Anul acesta s-a lucrat la sistemul de canalizare si la drum, lucrare care ar trebui sa fie terminata pana la inceputul sezonului de iarna.