Prognoza Meteo

Starea Lucrarilor la Telescaunul de pe Varful Papusa

Pe 4 seprembrie lucrarile avansasera foarte putin. Au fost construite casutele in care vor sta cei care opereaza telescaunul iar cablul pe care vor fi prinse scaunele era montat. Din ce am inteles termenul de predare a fost mutat din septembrie in noiembrie.

Fotografii:

7 comments to Starea Lucrarilor la Telescaunul de pe Varful Papusa

  • Madalin

    Ce lungime va avea partia asta? si este doar una? intelesesem ca vor face 4

    • Una din partii va cobori pe langa telescaun care din ce am inteles are aproximativ 800m. Vor mai fi alte doua partii care vor cobori ocolind prin stanga si dreapta telescaunului dar nu stiu sa spun deocamdata clar cat vor avea. Eu doar de 3 stiu, o sa incerc sa ma informez mai bine.

      Numai bine!

  • dre

    e clar…. era prea frumos sa fie gata. 99% nu va fi gata iarna asta. de cate ori am fost la ranca vara asta nimeni nu lucra si atunci cum sa fie gata la timp.

  • Madalin

    Din ce vad din poze, scaunele vor incetini decat jos? sus nu vad un sistem de incetinire :)) va trebuii sa sarim la timp din ele!

  • La 2.3 m/s cred ca o sa fie cam ciudat dar nu imposibil :d.

  • [...] Starea Lucrarilor la Telescaunul de pe Varful Papusa Thu Sep 09, 2010 11:15 am Pe 4 seprembrie lucrarile avansasera foarte putin. Au fost construite casutele in care vor sta cei care opereaza telescaunul iar cablul pe care vor fi prinse scaunele era montat. Din ce am inteles termenul de predare a fost mutat din septembrie in noiembrie. Fotografii: [Show as slideshow] [View with PicLens] Tweet Pe aceeasi tema:Telescaunul [...] [...]