Prognoza Meteo

Pareri despre partia si telescaunul de pe Varful Papusa

Camera Webcam de pe Muntele Papusa

Panorama de la statia superioara a telescaunului de pe Muntele Papusa - In direct pe Jurnalul.ro

Telescaunul de pe Muntele Papusa a functionat in urma ninsorilor abundente si au aparut primele pareri despre partia pe care o deserveste. Deocamdata telescaunul are program de weekend din ce am putut sa aflu, intre orele 9:00 – 17:00.  Preturile variaza intre 8 lei pentru o urcare si 5 lei/urcare  daca se cumpara o cartela pentru 20 de urcari, mai multe detalii pe pagina cu tarife.

Selectie de pareri despre partia si telescaunul de pe Varful Papusa, preluate din sectiunea de comentarii a camerei web de pe Jurnalul.ro:

Marian, 21/02/2012 08:28:47: Am fost duminica pe partia asta si a fost chiar OK, peste asteptari si departe de toate comentariile nasoale de mai jos. E foarte lata , poti sa te dai stanga -dreapta cat vrei si cei care s-au dat pe zapada nebatuta cred ca mai aveau la dispozitie 500 de metri latime in afara partiei. Nu am stiut ca parcarea e undeva deasupra plecarii, la capatul drumului asfaltat si am bagat vreo 400 de metri in clapari pe un drum secundar care parea mai direct … la intoarcere am vazut si indicatoarele :) E peste celelalte din statiune, poate la fel de inclinata ca partia 2 ,dar, mult mai lunga si, opinia mea , e ca e buna si se merita incercata.
Doru, 19/02/2012 12:41:26: Excelent.merita venit la rinca si schiat pe papusa.
Alis, 19/02/2012 07:10:05: Cred ca drumul care nu este deszapezit pana la telescaun nu este un impediment in calea schiorilor … sau este? Am vazut ca partia este excelenta si personalul profesionist dar sa vii incaltat in clapari 1 km este greu. Ar fi cazul ca aceia care se ocupa de aceasta instalatie sa gaseasca o solutie pentru ca este una din cele mai bune partii din Oltenia.
Andreea, 16/02/2012 11:38:42: Am fost pentru prima data la rinca si am ramas cu o impresie foarte buna.conditii de cazare excelente ,preturi bune ,calitate deasemenea.am schiat pe toate pirtiile care sunt excelente,iar cea de pe papusa ,cu telescaunul chiar ma surprins la modul foarte placut.sincer nu ma asteptam sa gasesc asa instalatie si pirtie aici,iar in apropierea telescaunului sunt citeva locatii de cazare si masa foarte bune. oricum de acum voi veni des la rinca.merita fata de inghesuiala din valea prahovei.
Ari, 16/02/2012 10:30:10: Bravo baieti.demonstrati ca unii sunt rautaciosi degeaba.uite caa pirtia de pe papusa devine cea mai atractiva din oltenia.tinetio tot asa.
Marius, 13/02/2012 09:36:56: M-am dat pe partie in weekendul asta si pot sa spun ca este peste asteptari in cel mai bun sens al cuvantului, suficient de lunga , foarte lata , inclinarea te face sa simti ca schiezi cu adevarat si cel mai important , nu era aglomerata . Au avut ceva la masina de batut zapada si duminca s-a schiat bine pe un strat de “pulver”, care , daca ar fi fost mai mare , o faceau chiar inutilizabila. Oricum la cata zapada e cazuta pana acum , sigur schiem si la primavara pe partia asta.
Dana, 11/02/2012 13:40:04: Am schiat pe partia de pe papusa si este extraordinar de buna! Chiar si drumul spre ranca este practicabil ( in conditii de iarna).

 

Comments are closed.